23 Mayıs 2015 Cumartesi

Parkomat Tarafından Kesilen Ceza Yasal Mı?

Parkomat tarafından kesilen ceza yasal mı?


Iyi 1 Şubat 2012 tarihinden itibaren, Bilindiği gibi park alanları üzeri parkomat sistemi tarihini ve bu Parkı inşa ile doğabilecek belirlenen Samsun Büyükşehir Caddesi ve sokakların belediye özel bir şirket ihale etmişti olduğunu.

Ben Büyükşehir Belediye Meclisi'nde geçirmek için gelen konuyla ilgili bir yönetmelik çıkarmak zorunda var. çıkarılan ve ihale yapılan bu düzenlemelerin kapsamı da sözleşme alınan ve SADECE PARK PARK Ltd üzeri parkomat iş başladı. Onlar belediyenin Genel Sekreteri Muhammed Salih'e hareket sonra bile yaşama Uygulama, Şubat ayında başlayacak 1 Şubat 2012 tarihinde bir basın toplantısı düzenleyecek olan ceza uygulamasını 9 söyledi.

KHAN POLİS MEMURLARI SALMON DURDURMAK İÇİN DEDİ


John Saleh Açıklamada ayrıca şunları söyledi: "park yerleri de 8 $ ödemek parkta size otopark olacak 2 saat $ 2, $ 5 ve 3 saat ödeyecek eğer vatandaş aracı üzeri parkomat cihazı sikke 1 saat park getirerek, belirlenen zaman. araç ve görevliler tarafından alınan makbuz ön biz görürdünüz bir şekilde kuracak. Yetkililer ayrıca hiçbir sorun olduğunu görür. subay makbuz cezai takibat başlayacak görmüyorsa. 1 için makbuz alın vatandaşlar park, saat, bunun için ceza ödeyecek harcanan süreyi aşıyor., üç saat burada parkta hesaplanır mı 8 $ 5 kez aracınızı ve vatandaşlar park ederseniz,. bir ceza ödemek göre olacak 40 $ ne demek cihazın üzeri parkomat Kabahatler kanununa makbuz almaz, Zabıta memurları  "Araç 82 ceza kesecek ve üç saatlik otopark fazla 8 $ onlar 90 toplam bir makbuz almazsanız Yani, ödemek zorunda kalacak üzeri parkomat TL para cezası verilir. Vatandaşlar günlerdir park araba gelip yoksa, Emniyet Müdürlüğü araç çekme istenecektir kilitli. Bu Türkiye'de ya da dünyanın yapan değil ilk kez. Bu "büyük şehirlerin çoğunda uygulanan sistemlerdir

BELGELER BÜYÜKŞEHİR LOGO, ŞİRKET  VE İŞÇİ 


Bu noktada sadece büyükşehir belediyesi ihale alan PARK PARK Ltd taşeron işçiler görev koşmaya başladı. Büyükşehir Logo giyim özel şirketler bu işçilerin çalışma ve sürekli görev rağmen. Yerlerde belirtilen Genel Sekreter Khan Saleem onlar üzeri parkomat belge değildir arabalara ona bir bilet vermeye başladı. Bu devlet dışı subayının ve kamu görevlisinin çalışanları, makbuz ve belgeler 5326 sayılı malted çavdar gevreği hala Büyükşehir logosu Kabahatler ve Büyükşehir logosu "algılandı tutanaklarını" başlıklı maddesi uyarınca 38. Yasası, Frank Büyükşehir ait olarak gösterilen 82 TL l, ya da Büyükşehir kayıt, geçiş süresine ince k veya üzeri parkomat devam bir bilet değildir araçlarda yerleştirmek için.

KABAHATLER KANUNU, POLİS KHAN DİYOR


ceza uygulanması dakika kadar 10,000 ulaşmak için yapıldı. Ayrıca "tespit Bu Makbuzlara, tutanakları, ilgili yönetmelik hükümlerine uygun olarak verilecektir bizim tarafımızdan ağırlıklı idari (Büyükşehir Belediye Encümeni veya Kabahatler 5326 sayılı malted çavdar gevreği hukuku, 38. Madde ile para cezasına çarptırıldı) ve alınan imza altına. "ifadesini kullandı. Şimdiye kadar her şey normal görünüyor. Ancak, Kabahatler Kanunu, 5326 sayılı malted çavdar gevreği 38. Bu makale zabıta hükümleri çerçevesinde para cezası ile yazılabilir. Bu PARK Ltd, böyle bir yetkisi tutulması ceza tartışması geçerli değil yükseltti yasal yetkili ve vatandaş ceza uygulamalarının olmadığı işçileri, kamu görevleri ya da suç kaydı taşeron SADECE OTOPARK olduğunu.

CEZALAR NE ZAMAN SİZ?


Bizim uygulamaları tespit ve Konsey ceza dava üzerine tahsil edildi, taşeron işçilerin canlı TEK OTOPARK Ltd PARK geçirilen ya da anlam cümlenin bozdururken ile zabıta yazarak onlar, ÜCRETLİ 'veya benzer bir şey vardı "yazıldığından olmalıdır" dakikada ekleyin. Şimdi yasadışı kesim cezaları itibaren yetkisiz kişiler olup olmadığını geçerlidir
tartışma konusu oldu. Bazı hukukçular bu makamın ve herkese olmayan dış kapsamında, dediler verilecek geçici işçi olarak özellikle personel hukukuna kanunla verildiğini onları kamu görevlileri ve kolluk kuvvetleri için bazı özel yetki alıntı röportaj. Avukatlar ve hiçbir yetkisiz kişilerin semptomları kestiği ceza sayılacaktır.

BÜYÜKŞEHİR MÜFETTİŞLERCE UYARILMIŞ


Muayene de konuya ilişkin ve birlikte Mülkiye müfettişlerin raporunda tarafından yapılan muayene sonunda hazırlanan 2010 Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı, İçişleri Bakanlığı, benzer konular ortaya istenir. Bakanlığın denetim raporu "belediye, kamu kurumları da önemli ve sürekli kamu hizmetlerinin ağırlıklı olarak memurların elinde yürütme, ilk kez subay pozisyonları olmak Kamu Görevleri kurduğu unutulmamalıdır vardır öncelikle bir kamu kuruluşudur düzenleme için sınav hükümlerine göre personele sağlanmalıdır hakkında genel atanmış "ifadesi yer aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder