23 Mayıs 2015 Cumartesi

Youtube videolarını izlemek yasal mı ?

Youtube videolarını izlemek yasal mı ?


"Sadece amaçlanan ve hizmet normal işlevselliği ile ve sadece erişmek kabul içeriği Akış dışındaki herhangi bir nedenle izin ile kişisel, ticari olmayan kullanım." Akış "Bir kullanıcıya internet üzerinden çağdaş dijital iletim ile bir malzeme anlamına gelir ve ve (sürekli ya da geçici) kullanıcı tarafından kopyalanamaz indirilen, depolanan veya yeniden dağıtılabilir amaçlanmamıştır gerçek zamanlı YouTube verilerini görüntülemek için tasarlanmıştır Internet özellikli cihaz şekilde çalıştırılabilir.
"Sen lisans veya YouTube'da herhangi bir diğer lisans ya da herhangi bir içerik önceden yazılı izni olmaksızın İçerik başka amaçlarla istismar edilmez,, iletimi, dağıtımı, yeniden, yayın, ekran kopyalama satabilirsiniz."
Diğer bir deyişle, sadece Google'ın kendi web sitesi ve uygulamaları onunla bir YouTube video görüntülemek için izin verilir. YouTube videosu izin verilmez üzerinde bu, daha sonra, iPad, iPhone veya Android cihazı ile bir üçüncü taraf uygulama çevrimdışı olarak görüntülemek için. TubeMate YouTube Downloader ve benzeri uygulamalar ve Google web üzerinde başka bir yere bakmak gerekir onları indirmek için oynayın. Her durumda, YouTube kendisini izin ve süre zamanlarda, kendi App Store, Apple, uygulamalara benzer olabilir, bu App Store bulacaksınız uzun kalmaz genelde değil.
Web'de üçüncü parti uygulamaların Bu tür düşmeye devam edecek ve insanların sevdikleri YouTube videoları onları çevrimdışı kullanmaya devam edecektir yapmak. Bunları kullanıyorsanız ama hepsi korumak imkansız olmayabilir olsa bile, Google, YouTube, içerik ve her türlü tehdide karşı sizi yasaklayan bu hizmetleri indirmek için. Siz Google hesabınıza YouTube'a erişmek için, oturum açmış olmanız gerekmez. Bu YouTube video içeriği indir uygulaması bunun ahlaki açıdan doğru olup olmadığına karar vermek size kalmıştır.
Bu YouTube videolarını indirmek için yasa dışıdır: korsanlık ve telif hakkı koruması
YouTube video indirme telif hakkı koruma ile büyük bir endişe bu faul düşebilir hangi ile kolaylığı olduğunu. Doğru ve piyasada ücretsiz, ben müzik veya video indirmek için en iyisi olduğunu düşünüyorum, ama medya şirketlerinin ücretsiz malları veren ve çalışmıyor. Birçok kişi izleyin daha az para ve daha az para için düşüncelerini orijinal içerik yaratıcıları-sıklıkla ve ben, zaman ve emek ve içerik üretimini geçirdim gibi, uçları sıradan insanlar ile bir araya yapmak için mücadele verilmektedir.
Google korsan sıcaktır. Diğer elemana ait bir video veya diğer kullanıcılara, kişi veya şirketin bir film müziği telif hakkı ihlali kullanır ve herhangi bir video için orijinal içerik yaratıcısı olacak ödül herhangi bir kredi sonuçlanan Eğer dikkat çekmek için teşvik eder.
Kendisi telif indir do için biz hukuk sağ tarafında kalmak zorunda, içeriğin herhangi bir web söylemek için yeterli değildir sizin için olmalıdır, çevrimiçi korsanlığı ins ve çıkışları derinlemesine girmeyeceğim burada kişisel kullanım. Bunu dağıtmanız gerekir içerik veya finansal yararlanmak olamaz. Buna ek olarak, telif hakkı sahibinin izni ile gelmelidir.

1 yorum: