23 Mayıs 2015 Cumartesi

Kredi alırken yapılan sigorta kesintisi yasal mı?

Kredi alırken yapılan  sigorta kesintisi yasal mı?


Hayat sigortası gibi isimler altında mülkiyet sigortası yasal dayanak olarak kredi fiyatı orada kullanılan toplanan? Bu soru Avukat Michael alır, herhangi bir yasal alaka kredi kredi alımlarına ücret fiyat hakkında bir açıklama yapan söyledi.

Krediler ve sigorta ücretleri

Böyle oldu hakkında şikayetleri büyük bir artış göstererek imzalanan kredi sigortası sözleşmelerine paralar kullanmak için zorunlu olarak son yıllarda, içinde. Avukat Michael Mattock, kredi sigortası sözleşmesi kullanırken zorunlu değil, sadece konut kredisi DASK kullanımında yapılmalıdır vurguladı. Hayat sigortası, diğer tüm sigorta sözleşmeleri gibi isimler altında mülkiyet sigortası, bankalar bir gelir kaynağı haline geldiğini söyledi.

Tüketici 'açıkça' talep etmelisiniz

Cevat Digg, hayat sigortası, konut sigortası gibi yasayla olarak sigorta sözleşmeleri, olduğunu belirterek, tüketicinin isteğine bağlı olarak: Sigorta uygulamaları kabul etmek zorunda gibi tüketicilere nakit ihtiyacı "'sözleşme şartı gösterilen yasa Oysa üzerinde. 6502 29. ve açık kredi ile ilgili sigorta yaptırılamayacağı için tüketicinin talebi olmaksızın tüketici kredisi sözleşmeleri sağlanması yanı sıra, konut kredisi sözleşmeleri uyarınca öğeyi açmak gerekir 38. uygulanabilir tüketici koruma sayılı dedi. '' dedi .

Tüketici özgürlük

Ayrıca tüketicinin özgürlüğünü dikkate alır ve hiçbir eklediğiniz eşitlik ilkesine aykırıdır Avukat Michael Mattock, sözleşmelerin en temel yasası, mevcut politikanın uygulanması.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder