23 Mayıs 2015 Cumartesi

Kredi Kartları İçin Alınan Aidatlar Yasal Mı ?

Kredi Kartları İçin Alınan Aidatlar Yasal Mı ?


Onların gazete geri almalı konuyu ratcheting tartışmadan önce, bu konunun yasallığı. Raporların Tüketici Tahkim bazı ilçe valileri göre, kredi kartı ücretleri yasal olduğuna karar verdi. Bu haber de basında manşet. Ama haber ön sayfasında layık gerçeğine eklenmedi. İşte tüm kart sahiplerine geçerli değildir tahkim kurulu bir karardır. "Tüketici Tahkim, sadece inceleme konusunda şikayette bulunabilirsiniz ve sadece o önizleme bölmesinde karar verebilir. Bu aynı zamanda tahkim kurulu belli herhangi bir karar değil Tüketici Mahkemesi dava açılabilir nullify. sebebiyle cadi ve bu kararlar, Genel yordamı karar hukuka aykırı Genellikle davalar Hakem komitelerinin karşı bu kararın iptal edilecektir. Peki kim giderler ve avukatlar ücret yargı öder .. Hakem Heyeti'nin sonucu bir vatandaşın bürokrasinin önünde gereksiz pahalı olduğu gibi. Kısacası, uyuşmazlıkların küçük bir miktar bu çözmek için kurulmuştur gibi. ne yazık ki, beklenen faydayı sağlamaz başka bir şey değildir Heyetler.


Mevzuat, hukuk ve genel ahlak ve non-sözleşme her türlü yapılmış ve ışıksız mümkündür edildi. Bu madde kart ücreti düzenleyen banka ve kredi kartları Kanunu'na göre talep edilir. Ticari Gümrük Gümrük ve genel uygulama dünyada bunu veriyor. O Tüm bunların-ödenecek bulunuyor ve talebi yasal olduğunu söylüyor Kısacası, kredi kartı üyelik sözleşmesinde serbest karttan alınacaktır.


Kredi kartı ücretleri bu yüzden bizi rahatsız neden incelemek gerekir. Hepsi her ülkede ve bizim gündemi bu kadar meşgul olmasının, neden kalma başlıkları değer bir konudur, bu ücretin bir uygulamasıdır dünyada, bitti. Türkiye kart kullanıcı kartın 3.5 adet ortalama olsa bile kart için ücret varsayarak insanlar 70 $ basın ödemek zorunda kalacak, 20 $ olduğu hesaplanmıştır vardır. Sık kartlarını kullanmayın, bu durum hakkında şikayette insanlar kapatılıyor en doğru yol olarak görünmektedir.


Biz kartın kullanıcıları profilini incelediğimizde Yine, kredi kartı artık seçilmiş insanlara verilen ilk asgari ücret insanlar bile kolayca ve hatta diğer kartı kullanıcıları ile gözlemlenmiştir daha bu insanların, verilebilir yapabilirsiniz kartı. Bir kişinin asgari ücret yapmak için ücretlerin ödeme miktarında yaklaşık 100 $ 'dır Peki ne zaman bütçe kaçınılmazdır salladı. Tepkinin ve serbest kartların abartılı değil kaynağa göre şikayetler, birçok düşük gelirli grup insanlar kartı olması. Bankaların aşırı rekabetçi pazarlama politikaları da bu sorunun derin nedeni sayılabilir. Ülkemizde neredeyse kartı pazarlama hiçbir seçicilik yoktur. Nedeniyle nedeniyle basının aşırı basınca bankalardan maliyetleri, bu pazarlama politikasının bir sonucu olarak yasal olarak, onların pazar payını kaybetme endişeleri düştü yapabilirsiniz ücretsiz vazgeçerek söyledi. Yine de, başlıkları konusu haber bankalar rüşvet aslında bir sosyal vatandaşı verdi haber "kart ücreti iade ediliyor." Ne kart ücreti sizin tarafınızdan çözülecek gidiyor hangi konunun itiraz vazgeçerek dersiniz? Her yıl veya kalan gündem konusunun ilk ay içinde bir klasik.

Bilinçli vatandaşlar 1-2 kartı gibi reklamların büyüsüne çok alamadım Elimizdeki en büyük sorun çözüme yol olmasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder