23 Mayıs 2015 Cumartesi

Youtube’tan Şarkı İndirmek Yasal Mı?


Mp3 formatında içine Philip Matesanz 'Youtube videoları 21 yaşındaki bilgisayar öğrencisi kolayca web sitesi bir milyon ziyaretçi, günde mp3 .org youtube-ulaşır. Google'a karşı şikayetler geçen hafta Philip Matesanz gerekçesiyle siteye kullanım koşullarını ihlal Youtube, destek kampanyası başlattı.

Kampanyanın iki hafta içinde, dünyanın dört bir yanından katılan kullanıcılar ve bugüne kadar imza toplanmış 770.000 gibi imzanız ile online destek.

Dilekçe Matesanz Arıyor; Google, Youtube ve 90s içerik üreticileri arasındaki benzerliklere dikkat çekiyor:

"Onlarca yıldır, kullanıcıların halka açık yayınların kişisel kopyalarını almak zorunda. Video programı bant kaydedebiliyordunuz sevdiğiniz film ya da favori radyo., Google ve Amerikan kayıt endüstrisi artık bu uygulamalara karşı sürüş Big medya şirketleri Dernek (RIAA) onlar ön ile işbirliği içinde, tüm online kayıt araçları olsun. "

Mashable anlaşmazlık noktası youtube-mp3 .org .com MP3 oluşturma metotu kadar getirdi: haksız uygulama web kullanım YouTube API şartlarını ihlal durdurmak için uygun. API kullanımlarla dağıtım amaçlı kullanım şartları yasaklar içerik yüklemek için. Sitesi YouTube API kullanarak ise, Matesanz, açıklanmayan savunuyor başka bir kaynaktan gelen verilerin söyledi.

Aslında, youtube-mp3 org madde, içerik üreticileri ve tüketiciler çatışan çıkarlar, bir tipik bir örnek arasında sık görülmektedir.

Google ve YouTube yüzlerce tüketicilerin binlerce onlar erişimini talep ediyor MP3 formatına dönüştürmek sağlayacak olmasıdır, reklamlardan para kazanmaya garanti vermez. Parça izin verilecektir olarak yorumlanır bu şekilde daha sonraki zamanlar içerik bu durumda tanıttı is offline izlenilmesine olanak sağlayan bir özellik olarak YouTube geçtiğimiz ay Android uygulama içerikle Aslında Google içinde. Buna karşılık, Google yetkilileri henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder