23 Mayıs 2015 Cumartesi

İpotek için fek yazısı ücreti yasal mı?

İpotek için fek yazısı ücreti yasal mı?


Konut kredileri ödenmesi gerekir Banka hakkını aldığı gelen taşınmaz mal üzerinde ipotek kaldırılabilir. Durumunda taşınmaz ipotek ipotek ödeme FEK banka mektubu çıkarılması için başvuru formu doldurmak gerekiyor.
Dahil edilecek, bu belgenin başında ipotek belgeleri alınması gerekmektedir. parsel numarası belirtiyorsa gayrimenkul ipotek ada ve Tapu Kanunu taşınmaz varlık aittir, ya da belge veya sözlü beyanı malikin geliyor. Sonra alacaklı ve borçlu veya fotoğraf kimlik kartları, pasaport veya kimlik avukatlar olan bireyler için kimlik kartı numarası yetkili temsilcileri, Vergi Numaraları tüzel kişiler gereklidir.
Son olarak, alacaklı, borçlunun biri iki ve son altı ay 6 x 4 cm çekildi emin olun. Ayrıca temsil temsil için belgelemek için bir ihtiyaç varsa, bir pasaport fotoğrafı ve ya da her iki tarafın ve tutmak büyüklüğü, Ege Kimya vekille edecektir.
Bankalar FEK için şarj edebilirsiniz. Banka ücretleri Bankası'na değişiklikler sonrası gösterileri fek. Ne yasal ipotek fek ücreti sonrası ne olacak?
Banka kredileri ve karşılıklı sözleşme kullanarak yaptığı birçok müşteri imzalanan, FEK içinde 'ipotek hakkında ek bilgi için el yazısı koyuyor. Kredi ipotek verilen serbest kaldırma bittikten sonra söyledi. Okuma ve ihtiyaç dikkatlice kredi sözleşmeleri kullanırken nedenle, zamanında itiraz edilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder