23 Mayıs 2015 Cumartesi

Youtube videolarını indirmek yasal mı?

Youtube videolarını indirmek yasal mı?

Yasadışı kişisel kullanım için YouTube video indirmek için? Birçok kişi soruya cevap verecektir şey önererek 'gri' alanıdır. Bu aslında oldukça siyah ve beyaz.
Hepimizin çok iyi bildiği gibi, Google, bunun yerine reklam Google Cüzdan yağ pedleri aracılığıyla yapılan para ile YouTube'un sahibi ve. Ücretsiz boş ve 'hit' şeklinde bir web sitesi iyilik verir zevk için Bu video içeriği sunmaktadır. Daha fazla ziyaretçi, bu görüntülü reklamlar için şarj edebilirsiniz daha fazla para kazandırır. Çevrimdışı izlemek için videoyu indirin ve bir hit Google video rağmen geldi ilk defa kaydedildi, sonra biz herhangi bir para verme potansiyeli gösterim kaldırırız. Ayrıca bakınız: iPad için YouTube videolarını indirmek için nasıl.
Doğal olarak, daha sonra, Google, YouTube video indirme, reklam içeriği tarafı adımı istemiyor. Ayrıca reklamlar para-PC yaratıcıları Neler Video Danışmanı dahil olmak üzere yapmak. Ama video akışı kalite problemleri ve tabii ki, sağduyu ve kaçınarak reklam yasadışı değildir aşıyor olan veri indirme sınırını önlemek için adımlar atıyor bulunuyor. Sonuç olarak, içinde tarayıcı reklam ücretsiz eğer legal, yayıncılar haksız reklam destekli medya az ve erişirken kimse TV reklamı çekecek bir yargıç önünde bir fincan çay yapmak için odayı terk etmek blokerleri bölünürler. Hızlı ileri reklam daha yatkın olabileceği gibi birkaç atlamak için kendi sitesinde reklamların saniye kaydedilen programların sonra bile en özgür telafi TV. Ayrıca bakınız: Android için YouTube videolarını indirmek için nasıl.
YouTube videoları insanlar gerçeğine dayanmaktadır onların remixleri oluşturmak aklınızda görüntülenen reklamlar yapmak para söyledi. Ve YouTube video indirme çok ihlal Google'ın hizmetlerinin şartlarını yapar. Bu Devletleri'nde Bölüm 5.1: "YouTube buraya erişmek ve şu ifadeyi kullanmak koşullara tabidir hizmeti ve bunun sizin açınızdan bu şartları ihlal :. YouTube olabilir katılıyorum bu durumlardan herhangi biri ile uyulmadığım veriyor iPhone veya iPod touch üzerinde YouTube videolarını indirmek için nasıl: açıkça, içerik erişim veya web sitesinde kendisi gibi herhangi bir teknoloji ile bu amaçla görevlendirilmiş, YouTube Player ya da diğer ayrıca bkz katılıyorum video oynatma sayfalarında dışındaki anlamına gelir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder