25 Mayıs 2015 Pazartesi

Polislerin Askerlik Yapmaları Yasal mı ?

Polislerin Askerlik Yapmaları Yasal mı ?


Emniyet Genel Müdürlüğü, askeri polis olduğunu açıkladı bir yasa tasarısının hazırlanması için bir çalışma yapmak gerekiyor.
Son günlerde güvenlik Genel Müdürlüğü'nden gelen bir açıklamada bazı basın yayın organlarında ihtiyaç duyulacak açıklama iddialarıyla ilgili "Polisler tekrar askerlik yapmak için bir yasa teklifi hazırladı", diye ekliyor.
8 Şubat 2011 ve Polis kadroları sayılacaklarının yerine askerlik süresinin yıllık hizmet Emniyet Hizmetleri personeli komplementten sınıfına on ait olan sayılı Resmi Gazete'de 1111 sayılı Yasa Tasarısı 27840 Değişiklik Yapılmasına Dair sayılı Kanun 6109 yılında yayımlanan hatırlattı değiþtirildi şunları söyledi:
"Hiçbir işi yok Yasası değişikliklere ilişkin Anılan yasa yürürlükte olduğunu.
haber asılsız ve gerçek dışı ayrıntılar iddia etti. Haber belge internet, sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan sonra sahte bir haber çapa oluşturmak amacıyla yayınlanan Çünkü anlaşılmıştır. "
"Bu amaçla personelin moral ve motivasyonunu bozmaya özveriyle tarafından bazı bireyler ya da gruplar, bu tür haberleri ulaşmak mümkün olmayacak" sahte olduğunu söyleyerek olmayan iyi niyetli kişi veya belge üreten ve yayın grupları da başladı hukuki süreç kaydedildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder